Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Cornellà de Llobregat

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Eveline De Spiegeleer

  Eveline De Spiegeleer

  L’Eveline es de Bèlgica, però viu a Molins de Rei desde fa uns 5 anys. Es graduada en Terapia Ocupacional, i actualment està estudiant el Grau d’Educació Infantil.

 • Núria Martínez

  Núria Martínez

  La Núria viu a Santa Coloma de Cervelló. Es graduada en Estudis Anglesos i ha realitzat un Posgrau en Traducció Audiovisual.

 • Bea Sevilla

  Bea Sevilla

  La Bea viu a Cervelló, però es d’Albacete. Es graduada en Filologia Anglesa i actualment està estudiant el Màster en Formació de Professorat en la especialitat d’anglès. A més d’anglès, també ha estudiat italià i francès. Des de que era petita havia volgut ser professora d’anglès.

 • Ana María Díaz

  Ana María Díaz

  L’Ana María viu a Cornellà. Es graduada en Estudis Anglesos i ha realitzat un Màster en Traducció per Comunicació Internacional. Actualment, està estudiant un Posgrau en Ensenyament del Anglès com a Segona Llengua.

Compartiu-ho >